Baton Probio Cookie Carmel BeRAW, 18g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
18
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
19059080
Kod kreskowy:
5903246569612
Minimum logistyczne:
18
Data przydatności do spożycia:
2024-11-30
CECHY
OPIS PRODUKTU

Baton Probio Cookie Carmel BeRAW, 18g

Bacillus Coagulans GBI-30 6086 to naturalny probiotyk, pożyteczny szczep bakterii, który może być dodawany do produktów żywnościowych.

Składniki:
daktyle, wiórki kokosowe, mleko w proszku odtłuszczone, syrop daktylowy, migdały 6,4%, błonnik z akacji, komosa ryżowa ekspandowana, błonnik z łuski babki jajowatej, bakterie fermentacji kwasu mlekowego Bacillus Coagulans GBI-30 6086 (500 milionów jtk/porcję), naturalny aromat.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1566 kJ/ 372 kcal
Tłuszcz 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,5 g
Węglowodany 61 g
w tym cukry 54 g
Błonnik 14 g
Białko 7,1 g
Sól 0,80 g.

Alergeny:
mleko, migdały (orzechy). Może zawierać: gluten, jaja, soję, orzeszki arachidowe oraz inne orzechy.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem.

Producent:
FOODWELL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa

Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
© SolEx B2B