Wegańska pasta włoska słonecznikowa Iorgos EKO, 185g
Ekologiczna wegańska pasta włoska słonecznikowa Iorgos doskonale pasuje na kanapki przygotowywane na odżywcze śniadania. Idealnie komponuje się z różnymi rodzajami pieczywa. Idealnie sprawdzi się również jako dip do warzyw.
Składniki:
ciecierzyca BIO, słonecznik BIO 16%, olej słonecznikowy BIO 10,5%, cebula BIO, pomidor
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 955 kJ / 29 kcal
Tłuszcz 11,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,3 g
Węglowodany 22,9g
w tym cukry 13,3 g
Błonnik 5,6 g
Białko 5,8 g
Sól 0,1 g
Alergeny:
Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, selera, soi, orzeszków ziemnych i sezamu.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze od +2C do +24C. Pp otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.
Producent:
Dameco Sp. z o.o.
ul. Grochowska 207/106
04/077 Warszawa