Pasta z pieczonymi warzywami z oliwą z oliwek exv Iorgos, 185g
Pasta z pieczonymi warzywami z oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia doskonale pasuje na kanapki przygotowywane na odżywcze śniadania. Idealnie komponuje się z różnymi rodzajami pieczywa. Idealnie sprawdzi się również jako dip do warzyw.
Składniki:
gotowana ciecierzyca 42% (ciecierzyca, woda), woda, marchew 12%, cebula 12%, seler 6%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, ocet jabłkowy, sól morska,czosnek, curry, imbir, chili.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 610 kJ/ 146 kcal
Tłuszcz 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g
Węglowodany 9,6 g
w tym cukry 1,9 g
Błonnik 4 g
Białko 3,9 g
Sól 1,1 g
Alergeny:
Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, selera, soi, orzeszków ziemnych i sezamu.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze od +2C do +24C. Pp otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.
Producent:
Dameco Sp. z o.o.
ul. Grochowska 207/106
04/077 Warszawa