Mufiny czekoladowe z kremem budyniowym bez glutenu Celiko, 310g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
5
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
19012000
Kod kreskowy:
5900038001107
Minimum logistyczne:
310
Data przydatności do spożycia:
2026-03-31
CECHY
OPIS PRODUKTU

Baw się Muffinami!

Znakomity smak na początek i koniec dnia od ekspertów pieczenia Celiko!

Proste babeczki są doskonałym sposobem na wyśmienitą zabawę.

Zaproś do wspólnego pieczenia rodzinę i znajomych.

Nagrodą będą pyszne, własnoręcznie zrobione i ozdobione Muffiny Celiko!

Produkt bezglutenowy (PL-064-052)

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Bezglutenowe ciasta, muffiny i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Przepisy na wykonanie ciast - na opakowaniu. Więcej przepisów na stronie: www.celiko.com.pl/przepisy/

 

Opakowanie zawiera:

  • 280 g mieszanki do ciasta
  • 30 g koncentratu kremu budyniowego
  • 12 szt. foremek

Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
;
© SolEx B2B