Mieszanka na ciasto biszkoptowe bezglutenowe Celiko 200g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
19012000
Kod kreskowy:
5900038001046
Minimum logistyczne:
200g
Data przydatności do spożycia:
2025-02-28
CECHY
OPIS PRODUKTU

Mieszanka na ciasto biszkoptowe bezglutenowe Celiko, 200g

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina). Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce - już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Składniki:
skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1526 kJ/ 365 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 89 g
w tym cukry 32 g
Białko 0 g
Sól 0,01 g

Alergeny:
Może zawierać soję, mleko, orzeszki ziemne, orzechy laskowe

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska

Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
© SolEx B2B