Mieszanka na bezglutenowe Brownie, Celiko 300g

LOGISTYKA
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
19012000
Kod kreskowy:
5900038001176
Data przydatności do spożycia:
2022-01-30
CECHY
OPIS PRODUKTU

Mieszanka na bezglutenowe Brownie, Celiko 300g

Pyszne Ciasto Brownie bezglutenowe Celiko. -znakomity, czekoladowy smak -odpowiedni dla wegan -łatwość i krótki czas wykonania - gotowe w 30 minut -produkt bezglutenowy (PL-064-093) Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten). Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Składniki:
cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%) - 8%, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa)-4%, błonnik kakaowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, aromat, sól

Alergeny:
Soja
Może zawierać mleko i produkty pochodne.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
by SolEx B2B