Kakao naturalne, ekstra ciemne bez glutenu Celiko 100g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
18050000
Kod kreskowy:
5900038007420
Minimum logistyczne:
100g
Data przydatności do spożycia:
2025-08-31
CECHY
OPIS PRODUKTU

Kakao naturalne, ekstra ciemne bez glutenu Celiko, 100g

Kakao naturalne, ekstra ciemne produkowane jest ze starannie wyselekcjonowanych ziaren.Dzięki znakomitym surowcom i wieloletniemu doświadczeniu w jego produkcji zachowuje najwyższą jakość. Wyróżnia się mocno czekoladowym smakiem i aromatem oraz doskonałą rozpuszczalnością zarówno w ciepłym, jak i chłodnym mleku.Doskonale nadaje się do wypieku ciast oraz świetnie sprawdza się jako dodatek do napojów i deserów.

Składniki:
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
Zawartość tłuszczu kakaowego 10-12%.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1302 kJ / 313 kcal
Tłuszcz 11g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,8g
Węglowodany 13g
w tym cukry 1,0g
Białko 22g
Sól 0,08g

Alergeny:
Może zawierać mleko, soję i ich produkty pochodne.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska

Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
© SolEx B2B