Cukier waniliowy bez glutenu Celiko, 32g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
30
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
17019100
Kod kreskowy:
5900038002401
Minimum logistyczne:
32g
Data przydatności do spożycia:
2025-10-30
CECHY
OPIS PRODUKTU

Cukier waniliowy bez glutenu Celiko, 32g

Bezglutenowy Cukier wanilinowy Celiko - idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast i wypieków, a także jako składnik deserów różnego typu. Jest wytwarzany z wysokiej jakości składników, zgodnie ze standardami produkcyjnymi związanymi z produkcją bezglutenową i dietetyczną.

Składniki:
cukier, aromat, etylowanilina.

Wartość odżywcza w 100 g:
brak informacji

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska

Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
© SolEx B2B