Ciastko proteinowe - podwójna czekolada ciemna i biała Frank&Oli, 50g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
16
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
19059080
Kod kreskowy:
5900316552888
Minimum logistyczne:
50g
Data przydatności do spożycia:
2025-08-20
CECHY
OPIS PRODUKTU

Ciastko proteinowe - podwójna czekolada ciemna i biała Frank&Oli, 50g

Proteinowe ciastko z nadzieniem z białej czekolady z maltitolem, zawiera substancję słodzącą, Bez dodatku cukrów, Zawiera naturalnie wystepujące cukry, Produkt bezglutenowy, Wysoka zawartość białka oraz błonnika.

Składniki:
Błonnik z korzenia cykorii, miazga z orzeszków arachidowych, koncetrat białka serwatkowego WPC 80 ( z mleka) 20%, nadzienie z białą czekoladą 20% ( miazga kokosowa, błonnik z korzenia cykorii, koncetrat białka serwatkowego WPC 80 ( z mleka ) 20%, biała czekolada bez cukru 16%,[ maltitol, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna z rzepaku, naturalny aromat]), kakao, ciemna czekolada cukru 10% ( maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: Lecytyna z rzepaku, aromat ), ole rzepakowy, substancja słodząca: maltitol, emulgator: lecytyny z rzepaku, sól himalajska.

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 1804 kJ/ 434 kcal
Tłuszcz 25 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,3 g
Węglowodany 20 g
w tym cukry 4,1 g
Błonnik 21 g
Białko 22 g
Sól 0,43 g

Alergeny:
Może zawierać inne orzechysezam.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Frank&Oli Sp. z o.o.
ul Lisia 31
05-270 Marki

Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
© SolEx B2B