Ciastko kakaowe przekładane kremowym nadzieniem, bez dodatku cukrów Gullón, 147g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
16
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
19053199
Kod kreskowy:
8410376051384
Minimum logistyczne:
147g
Data przydatności do spożycia:
2024-11-22
CECHY
OPIS PRODUKTU

Ciastko kakaowe przekładane kremowym nadzieniem, bez dodatku cukrów Gullón, 147g

Składniki:
mąka pszenna, nadzienie kremowe 29% [substancja słodzaca (maltitol), tłuszcz roślinny (palmowy i olej palmowy), skrobia pszenna, błonnik roślinny, olej roślinny (wysokooleinowy olej słonecznikowy), naturalny aromat, emulgator (lecytyna sojowa)], substancja słodzaca (maltitol), olej roślinny (wysokooleinowy olej słonecznikowy), kakao w proszku 5%, błonnik roslinny, substancje spulchniające (wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu), sól, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat, aromat.  Zawiera naturalnie występujące cukry.

Wartość odżywcza w 100ml:
Wartość energetyczna 1702 kJ / 408 kcal
Tłuszcz 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,9 g
w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone 11 g
w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone 1,1 g
Węglowodany 65 g
w tym cukry 2,4 g
Błonnik 9 g
Białko 5 g
Sól 1 g

Alergeny:
Zboża zawierające gluten, soja.
Może zawierać MLEKO.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w takich samych warunkach i zamykać po każdym użyciu.

Producent:
Galletas Gullón S. A.
Ctra. A Burgos, Km. 1,5,
34800 Aguilar de Campoo, Palencia
Hiszpania

Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
© SolEx B2B