Chrupki w czekoladzie bezglutenowe Super Fudgio BIO 50g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
8
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
19041010
Kod kreskowy:
5903205740649
Minimum logistyczne:
50g
Data przydatności do spożycia:
2025-06-15
CECHY
OPIS PRODUKTU

Chrupki w czekoladzie bezglutenowe Super Fudgio BIO, 50g

Chrupki w czekoladzie BIO marki Super Fudgio zawierają w swoim składzie aż 79,5% czekolady (zawarta w niej masa kakaowa wynosi minimum 50%), są produktem bezglutenowym i niezawierającym oleju palmowego. Nie zawierają również laktozy ani mleka, będą więc doskonałym wyborem dla wegetarian i wegan, a także dla osób, które z uwagi na alergię nie mogą spożywać w/w składników. Zamiast tradycyjnego cukru zastosowano tu jego zdrowszą odmianę - cukier trzcinowy.

Składniki:
czekolada 79,5% (Cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy*, napój ryżowy w proszku*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), chrupki kukurydziane*(grys kukury-dziany*) 20%, tłuszcz kakaowy*, substancja glazurująca (syrop glukozowy*, guma arabska*, olej słonecz-nikowy*)
masa kakaowa w czekoladzie min. 50%
*Surowce pochodzące z upraw ekologicznych

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 2283kJ/548kcal
Tłuszcz 35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 24 g
Węglowodany 51 g
w tym cukry 36 g
Błonnik 6,7 g
Białko 4,1 g
Sól 0,26 g

Alergeny:
Może zawierać mleko (łacznie z laktozą), soję, orzeszki ziemne oraz inne orzechy.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Me gusto Sp. z o.o.
ul. Loteryjki 46D
01 - 937 Warszawa, Poland

Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
© SolEx B2B