Budyń proteinowy o smaku waniliowym bez glutenu Celiko 40g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
25
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
19019099
Kod kreskowy:
5900038001671
Minimum logistyczne:
40g
Data przydatności do spożycia:
2026-08-30
CECHY
OPIS PRODUKTU

Budyń proteinowy o smaku waniliowym bez glutenu Celiko 40g

22% BIAŁKA!

Łatwy i szybki w przygotowaniu
Idealny nie tylko dla osób aktywnych czy stosujących dietę wysokobiałkową.
Gładka, kremowa konsystencja.

Składniki:
cukier, skrobia ziemniaczana, mleko odtłuszczone w proszkukoncentrat białek mlecznych w proszku (19 %), śmietanka w proszku, maltodekstryna, aromat, barwnik: karoteny.

 

Wartość odżywcza w 100g budyniu w proszku:
Wartość energetyczna 1550 kJ / 366 kcal
Tłuszcz 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,7 g
Węglowodany 64 g
w tym cukry 43 g
Białko 22 g
Błonnik 0 g
Sól 0,42 g

Alergeny:
Produkt może zawierać: mleko, soję, orzechy ziemne i laskowe.

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska

Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
© SolEx B2B