Budyń proteinowy o smaku waniliowym bez glutenu Celiko 40g
22% BIAŁKA!
Łatwy i szybki w przygotowaniu
Idealny nie tylko dla osób aktywnych czy stosujących dietę wysokobiałkową.
Gładka, kremowa konsystencja.
Składniki:
cukier, skrobia ziemniaczana, mleko odtłuszczone w proszku, koncentrat białek mlecznych w proszku (19 %), śmietanka w proszku, maltodekstryna, aromat, barwnik: karoteny.
Wartość odżywcza w 100g budyniu w proszku:
Wartość energetyczna 1550 kJ / 366 kcal
Tłuszcz 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,7 g
Węglowodany 64 g
w tym cukry 43 g
Białko 22 g
Błonnik 0 g
Sól 0,42 g
Alergeny:
Produkt może zawierać: mleko, soję, orzechy ziemne i laskowe.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska