Bob Snail Jellies jabłko-mango-dynia-chia, 38g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
24
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
20079997
Kod kreskowy:
4820219340713
Minimum logistyczne:
38g
Data przydatności do spożycia:
CECHY
OPIS PRODUKTU

Przekąska jabłko-mango-dynia-chia bez dodatku cukru Bob Snail, 38g

Bob Snail Jellies jabłko-mango-dynia to naturalne przekąski owocowe od producenta Eco-Snack. W produktach Bob Snail nie znajdziesz środków konserwujących oraz barwników. Bob Snail Jellies to galaretki odpowiednie dla wegan, nie zawierają żelatyny. Żelki nie mają dodanego cukru – są słodkie dzięki naturalnej słodkości owoców. Galaretki są w 97% zrobione z soku jabłkowego, musów z dynii i mango oraz dodatku chia. Jabłka są źródłem cennego błonnika pokarmowego, który usprawnia pracę przewodu pokarmowego. Pobudza perystaltykę jelit i zapobiega nowotworom jelita grubego. Ponadto zawierają w swoim składzie składniki mineralne (potas, magnez, żelazo, krzem i wapń) i kwercetynę. Mango jest naturalnym źródłem przeciwutleniaczy takich jak: związki fenolowe, kwercetyna, antocyjaniny, kwas askorbinowy i β-karoten, które zmniejszają działanie wolnych rodników. Dynia charakteryzuje się wysoką zawartością witaminy B1, PP oraz β-karotenu.

Składniki:
Skoncentrowany sok z jabłka 80,5%, puree z mango 8,2%, purre z dyni 8,2%, agar 2,3%, nasiona chia 0,8%

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 945 kJ / 223 kcal
Tłuszcz 2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 49,4 g
w tym cukry 48,8 g
Błonnik 2,6 g
Białko 1,9 g
Sól 0,2 g

Alergeny:
Brak

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Eco-Snack Sp. z.o.o.
ul.Nowa 2A,
w. Agronomiczne
Ukraina

Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl