Baton w białej polewie „COOKIE DOUGH+CHERRY” Fizi, 45g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
21069092
Kod kreskowy:
4820262540306
Minimum logistyczne:
45g
Data przydatności do spożycia:
2026-07-26
CECHY
OPIS PRODUKTU

Baton w białej polewie „COOKIE DOUGH+CHERRY” Fizi, 45g

Tort, który nie pozostanie na stole.

To nasz wyjątkowy baton z linii Guilty Pleasure. Ma chrupiącą podstawę, lekką kwaskowatość wiśni i to wszystko w polewie czekoladowej! Wariacja na temat „tortu urodzinowego”, ale bez białego cukru, laktozy i glutenu💚

Składniki:
Migdały (26,7%), płatki owsiane bezglutenowe, polewa (13,3%) (tłuszcz kakaowy, słodzik erytrytol, orzechy nerkowca (3,1%), słodzik erytrytol, napój kokosowy w proszku, skrobia kukurydziana, lecytyna słonecznikowa), koncentrat soku jabłkowego, olej kokosowy, napój kokosowy w proszku, wiśnia liofilizowana (2,9%), chrupiące kulki (3,1%) (mąka kukurydziana, mąka z amarantusa), proszek z suszonego buraka.

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 2285 kJ/ 545 kcal
Tłuszcz 38,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15,3 g
Węglowodany 35,3 g
w tym cukry 10,2g
Błonnik 6,1 g
Białko 10,5 g
Sól <0,01 g

Alergeny:
Orzechy nerkowca. Może zawierać śladowe ilości orzechów ziemnych oraz innych orzechów (orzechy nerkowca, orzechy laskowe).

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym, chłodnym, ciemnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Producent:
FIZI LLC
7A Mykoly Vasylebka St.
Kviv, 03124 Ukraine

Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
© SolEx B2B