Baton proteinowy w polewie czekoladowej „CHOCO + ALMOND” Fizi, 45g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
18063210
Kod kreskowy:
4820262540399
Minimum logistyczne:
45g
Data przydatności do spożycia:
2026-09-08
CECHY
OPIS PRODUKTU

Baton proteinowy w polewie czekoladowej „CHOCO + ALMOND” Fizi, 45g

Kiedy usłyszeliśmy i stworzyliśmy mix Guilty i 12 g białka w 1 batonie! Ten crush sprawia, że na chwilę zapominasz, że nie zawiera białego cukru, laktozy i glutenu... Bo jak to możliwe, że jest tak smaczny i zdrowy jednocześnie?

Składniki:
Koncentrat soku jabłkowego, migdały (27,8%), izolat białka grochu (26,9%), polewa czekoladowa (11,6%) (miazga kakaowa, słodzik maltitol, tłuszcz kakaowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, masło shea, emulgator lecytyna, naturalny aromat waniliowy), guma ksantanowa.

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 1583 kJ/ 337 kcal
Tłuszcz 17,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,3 g
Węglowodany 30,7 g
w tym cukry 24,1 g
Błonnik 4,8 g
Białko 30,4 g
Sól <0,01 g

Alergeny:
Migdały. Może zawierać śladowe ilości orzechów ziemnych oraz innych orzechów (orzechy nerkowca, orzechy laskowe).

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym, chłodnym, ciemnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Producent:
FIZI LLC
7A Mykoly Vasylebka St.
Kviv, 03124 Ukraine



Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
© SolEx B2B