Malina liofilizowana grysik Frupp DAY bez glutenu, 10g

LOGISTYKA I CECHY
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
14
Jednostka podstawowa:
szt
Kod kreskowy:
5900038003453
Minimum logistyczne: szt
1 szt
Data przydatności do spożycia:
2021-07-30
OPIS PRODUKTU

Malina liofilizowana grysik Frupp DAY bez glutenu, 10g

Owoce liofilizowane Frupp Day to doskonały dodatek do codziennych przekąsek i deserów. Do wyprodukowania 0,1 kg maliny liofilizowanej zużyto aż 0,7 kg maliny świeżej. Można je dodawać do owsianki, jogurtu, ulubionego musli lub po prostu schrupać prosto z opakowania. Świetnie sprawdza się także jako dodatek do domowych deserów, ciasteczek i wypieków

Składniki:
liofilizowana malina w formie grysu

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1329 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 4,9g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g
Węglowodany 38g
w tym cukry 31g
Błonnik 46g
Białko 8,4g
Sól 0,02g

Alergeny:
Brak

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska

SKŁAD PRODUKTU
WARTOŚCI ODŻYWCZE
ALERGENY
Składniki:
liofilizowana malina w formie grysu
LWartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 1329 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 4,9g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,3g
Węglowodany 38g
w tym cukry 31g
Błonnik 46g
Białko 8,4g
Sól 0,02g
Brak
Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia.
Zgłoś błędne dane produktu