Bułka tarta - żytnia wysokobłonnikowa Werka BIO, 250g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
11029070
Kod kreskowy:
5902205502820
Minimum logistyczne:
250g
Data przydatności do spożycia:
2023-04-19
CECHY
OPIS PRODUKTU

Bułka tarta - żytnia wysokobłonnikowa Werka, 250g

Panierka, posypka, dodatek do farszów mięsnych i warzywnych. Znakomita jako dodatek do wypieków chleba, bułek, ciastek. Znakomita dla diabetyków oraz w kuchni tradycyjnej, orientalnej, wegańskiej i wegetariańskiej.

BIO bułka powstaje z surowców ekologicznych: pełnoziarnistej mąki żytniej oraz otrąb żytnich i wody. Użycie jej w przyrządzanych potrawach i wyrobach podniesie ich wartość dietetyczną (błonnik) oraz nada im niepowtarzalny smak i aromat. Znakomita w zastosowaniu jako w dietach wysokobłonnikowych. Pasuje jako dodatek lub posypka do wszystkich wyrobów garmażeryjnych.

Składniki:
ekologiczna (BIO) mąka żytnia razowa typ 2000 z otrębami, woda

Wartość odżywcza w 100ml:
Wartość energetyczna: 1358 kJ / 321 kal.
Tłuszcz:2,03 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 0,45 g
Węglowodany 59.13 g
w tym cukry 2,79 g
Błonnik 10,36 g
Białko 11,48 g
Sól 0,01 g

Alergeny:
Mąka żytnia

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Werka
Warszawska 164
53-300 Mińsk Mazowiecki

Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
© SolEx B2B