Bułka tarta - kukurydziana Werka BIO, 200g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
11022090
Kod kreskowy:
5902205502905
Minimum logistyczne:
200g
Data przydatności do spożycia:
2023-04-19
CECHY
OPIS PRODUKTU

Bułka tarta - kukurydziana Werka, 200g

Panierka, posypka lub uzupełnienie mas mięsnych i warzywnych. Z uwagi na jej subtelność smakową może być użyta w produktach piekarskich i ciastkarsko -cukierniczych. Stosowana w diecie ograniczającej spożycie glutenu oraz w kuchni wegańskiej, wegeteriańskiej, tradycyjnej i orientalnej.

Bułka powstaje z ekologicznej mąki uzyskanej z pełnego ziarna kukurydzy.
Jej delikatny charakterystyczny smak, lekko zneutralizowany w procesie obróbki cieplnej

Składniki:
ekologiczna (BIO) mąka kukurydziana, woda.

Wartość odżywcza w 100ml:
Wartość energetyczna: 1469 kJ / 348 kal
Tłuszcz: 5,0 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 0,8 g
Węglowodany 66.0 g
w tym cukry 2,9 g
Błonnik 8,6 g
Białko 5,9 g
Sól 0,01 g

Alergeny:
Brak

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Werka
Warszawska 164
53-300 Mińsk Mazowiecki

Sprawdź nasze Bestsellery!

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
© SolEx B2B